Κρέμα Προσώπου 50ml

-31%

Η καρδιά σου γεμίζει χαρά και αγάπη μπροστά σε αυτή τη μικρή μυτούλα, τα ροζ μαγουλάκια και τα μικρά αυτάκια, οπότε πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα προστατεύετε καλά. Στην καθημερινή υγιεινή και την φροντίδα ρουτίνας, συχνά ξεχνάμε τα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματος του μωρού. Η Κρέμα προσώπου της bebble, με την απαλή της υφή και την ενεργή προστατευτική της σύνθεση, είναι πλούσια σε φυσικά έλαια. Η κρέμα θρέφει, κάνει πιο απαλό και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από την επίδραση των εξωτερικών παραγόντων. Η προσθήκη εκχυλίσματος καρότου λειτουργεί ως φυσικό αντιοξειδωτικό, βελτιώνει την ανάπλαση των κυττάρων και λειτουργεί ως φυσικό φίλτρο στο φως του ήλιου.

Το συχνό καθάρισμα και το σκούπισμα του προσώπου του μωρού σας μετά τα γεύματα ή τις εξόδους, μπορεί να οδηγήσει σε κοκκινίλες και ξηρές περιοχές, ειδικά μετά τα γεύματα ή τις εξόδους. Η Κρέμα προσώπου της bebble βοηθά να διατηρήσετε αυτά τα στρουμπουλά μαγουλάκια απαλά και χαριτωμένα. Το μικρό βολικό σωληνάριο της κρέμας είναι ιδανικό για μεταφορά στις καθημερινές σας βόλτες ή επισκέψεις. Η Κρέμα απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρά σημάδια. Οδηγίες Χρήσης: Ζεστάνετε μια ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι, ανάμεσα στα δάχτυλά σας και εφαρμόστε απαλά στο πρόσωπο φροντίζοντας να αποφύγετε τα μάτια και τα χείλη.
Προσοχή! Το προϊόν αυτό δεν παρέχει αντηλιακή προστασία. Πάντα να χρησιμοποιείτε επιπρόσθετη προστασία, όταν βγάζετε βόλτα το μωρό σας μια ηλιόλουστη ημέρα.

Συσκευασία: 50ml

3,58 € 5,20 €