Τζελ οδοντοφυΐας 20ml

-25%

Με τα εκχυλίσματα βοτάνων και τα καταπραϋντικά συστατικά, αυτό το μαγικό τζελ διευκολύνει άμεσα την ταλαιπωρία και το μικρό σας θα αισθανθεί καλύτερα σε λίγα λεπτά. Το πιο σημαντικό είναι ότι το προϊόν αυτό δεν περιέχει φάρμακο και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί συχνά χωρίς περιορισμούς στη δοσολογία.

Σημαντικό: αυτό το προϊόν δεν περιέχει μέντα ή φθόριο, το οποίο το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε συνδυασμό με ομοιοπαθητικά φάρμακα. Είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν αυτό θα βοηθήσει το μωρό σας κατά τη διάρκεια της περιόδου οδοντοφυΐας, διότι το υποβάλαμε σε ανεξάρτητες κλινικές δοκιμές, υπό την επίβλεψη ιατρού οδοντιάτρου. Αποδείχθηκε ότι σε 94% των περιπτώσεων, το Bebble Teething Gel παρέχει ένα σημαντικό ηρεμιστικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της περιόδου οδοντοφυΐας. Η μελέτη περιελάμβανε 34 παιδιά με μέσο όρο ηλικίας 7,38 μηνών. Η χρήση αυτού του προϊόντος σε μια περίοδο 7 ημερών έχει αποδειχθεί ότι ανακουφίζει από την ενόχληση που σχετίζεται με την οδοντοφυΐα κατά 87,45% κατά μέσο όρο. Το Bebble Teething Gel βοηθά στην ανακούφιση της ερυθρότητας, του πρηξίματος και του πόνου.

Οδηγίες χρήσης: Τοποθετήστε μια γέλη μεγέθους μπιζελιού σε μια βούρτσα δακτύλου σιλικόνης, μια καθαρή και μαλακή οδοντόβουρτσα ή το δάχτυλό σας. Τρίψτε απαλά τα ούλα του μωρού. Επαναλάβετε όταν χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε! Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τακτικά για διαδοχικές ημέρες.

Συσκευασία: 20ml

5,02 € 6,70 €
Please select variants first