Βρεφικό - Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα spf 50+

-14%

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η στιγμή για να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε ως οικογένεια. Και το Bebble Sun Protection Milk είναι ο καλύτερος φίλος του καθενός. από τα κοριτσάκια, τους εφήβους και τους γονείς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συσκευάσετε μόνο ένα προϊόν για να προστατεύσετε ολόκληρη την οικογένεια. Το Bebble's Sun Protection Milk περιέχει ένα σύνθετο φίλτρο που προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UVA και UVB. Η ανθεκτική στο νερό φόρμουλα είναι κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα. Οι βιταμίνες και οι ενυδατικοί παράγοντες τροφοδοτούν ενεργά το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε ελεύθερα στα εκτεθειμένα μέρη του σώματος, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εφαρμόστε 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.  Σε ισχυρό, άμεσο ηλιακό φως, χρησιμοποιείτε κάθε 2 ώρες. Επαναλάβετε μετά το μπάνιο, ξήρανση με πετσέτα ή βαριά εφίδρωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην εκθέτετε μωρά και μικρά παιδιά σε άμεσο ηλιακό φως. Αποφύγετε να βγαίνετε στον ήλιο μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ. Ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται παραπάνω. Η χρήση λιγότερου προϊόντος από το συνιστώμενο θα μειώσει την προστατευτική δράση. Στις καλοκαιρινές διακοπές, φροντίστε να συσκευάζετε ελαφριά, βαμβακερά ρούχα καθώς και καπέλα και γυαλιά ηλίου και βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας πίνουν πολλά υγρά

Συσκευασία: 150ml

16,34 € 19,00 €
Please select variants first